2019 Yılına Damga Vuracak Yeni Oteller

19 Şubat 2019

2019 seyahat planlarınızı yaparken yepyeni deneyimler yaşamaktan vazgeçmeyin! 2019 yılında açılacak yeni otellerde ilk konaklayanlardan biri siz olun! Paris’ten New York’a, Girit’ten Los Cabos’a, Hong Kong’dan Atina’ya, Roma’dan Güney Afrika’ya 2019’da açılacak yeni ve stil sahibi oteller…

Belmond Hotel Cadogan, Londra

Belmond Hotel Cadogan

Knightsbridge, Chelsea ve Belgravia semtlerinin kesişim noktasında yer alan, 1886 yılında inşa edilen Belmond Hotel Cadogan, 19.yüzyıl ihtişamından hiçbir şey kaybetmiyor. 54 odasıyla hizmet verecek olan lüks otel modern İngiliz restoranı, geceleri kokteyl salonuna dönüşecek 5 çayı odasıyla misafirlerini ağırlayacak. Otelin can alıcı özelliği ise misafirlerine 93 dönümlük Cadogan Estate Gardens’a özel giriş izni sunması!
Açılış Tarihi: İlkbahar 2019

J.K. Place Paris

J.K. Place Paris

Capri, Roma ve Floransa’daki romantik otellerinden sonra aşkın şehri Paris’i gözüne kestiren J.K. Place, nehrin sol tarafında yükselecek. Seine Nehri’nin iki blok gerisinde Saint-Germain-des-Prés’nin kalbinde konumlanan otel aynı zamanda Jardin des Tuileries ve Café de Flore’a sadece 5 dakika yürüme mesafesinde. 30 odalı otel her zamanki zarif tasarımı, kapalı yüzme havuzu ve Sisley SPA merkezi ile misafirlerini ağırlayacak.
Açılış Tarihi: İlkbahar 2019

Aman Kyoto

Aman Kyoto

Japonya’daki üçüncü otelini açmaya hazırlanan Aman otelleri bu kez Kyoto’ya geliyor. Japonya’nın kültür merkezinde 80 dönümlük bir alanda yer alan otel, ryokan konseptinde 26 odasıyla dikkat çekecek. Kinkaku-ji Tapınağı’na kısa bir yürüyüş mesafesinde olan otelde geleneksel ryokan kültürünü birebir yaşayabileceksiniz.
Açılış Tarihi: Kasım 2019

Six Senses Shaharut, Negev Desert, Israil

Six Senses Shaharut

Öncü sağlıklı yaşam tesisi markası Six Senses, İsrail’de Negev Çölü’ndeki Arava Vadisi’ne bakan 58 odalı Six Senses Shaharut ile yepyeni bir deneyime kucak açıyor. Bedenen ve zihnen rahatlamak, keşfetmeye doyamayan seyahat severler için harika bir atmosfer sunan otel yoga, spa uygulamaları ve beslenme danışmanlığı sunacak. Bedevi çadırında yenecek yemeklere, gün batımında deve gezilerine ve açık hava film gecelerine hazır olun.
Açılış Tarihi: Sonbahar 2019

Hotel de la Ville, Roma

Hotel de la Ville rome

Rocco Forte Hotels’in en yeni Roma oteli, şehrin en cazip noktalarından birinde İspanyol Merdivenleri’nin en üstünde kapılarını açacak. 18.yüzyılda inşa edilen bir saray binasından dönüştürülen Hotel de la Ville hem modern hem de klasik İtalyan tarzını yansıtıyor. 104 odalı tasarlanan otelin Michelin yıldızlı şef Fulvio Pierangelini önderliğindeki restoranı ve en iyi gün batımı manzaralarını sunacak çatı barı şimdiden merak konusu.
Açılış Tarihi: 23 Mayıs 2019

Wilderness Safaris’ Magashi Camp, Ruanda

Magashi Camp

Akagera Milli Parkı’nda yer alan altı çadırlı Magashi Kampı, goril safarilerinin mabedi Ruanda’nın gözdesi olacak. Geçtiğimiz yıllarda açılan Bisate Lodge’un da sahiplerine ait olan otel vahşi yaşamla bütünleşmek isteyen maceraperestler için harika bir konaklama deneyimi sunuyor. Geleneksel safari ve goril safarileri için şimdiden rüya oteline hoş geldiniz diyelim!
Açılış Tarihi: Mayıs 2019

Four Seasons Astir Palace, Atina

Four Seasons Astir Palace

Atina Rivierası’nda uzun zamandır beklenen Four Seasons tesisi, restoranları, kültürel etkinlikleri ve tarihi mekânları ile Atina’nın merkezine sadece 30 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Brigitte Bardot’tan Barack Obama’ya kadar ünlülerin uğrak yeri olan yenilenmiş efsanevi Astir Sarayı’na ev sahipliği yapan otel, üç kumsalı kapsayan 75 dönümlük arazide yer alıyor. Kendine ait bir yat limanı, antik Atina’dan esinlenen SPA ve hidroterapi merkezi, 9 restoran ve çok daha fazlası misafirleri bekliyor.
Açılış Tarihi: 29 Mart 2019

The St. Regis Cairo, Kahire

The St. Regis Cairo

Birkaç kez açılışı ertelenen St. Regis Cairo sonunda açılıyor. Şehrin en yeni ve iyi oteli olarak adlandırılan St. Regis Cairo büyük bir yaşam alanı olarak kurgulanmış. 226 konuk odası, 60 süit ve 80 dairesiyle büyük ve mutlu bir yuva olarak lanse edilen otelde iki katlı spa merkezi, 2 adet yüzme havuzu ve 7 restoranı bulunuyor.
Açılış Tarihi: Nisan 2019

Sonop Lodge, Namibya

Sonop Lodge

Namibya Çölü’nde bu yaz açılacak olan Sonop Lodge, hiçliğin ortasında 10 adet göz alıcı çadırla misafirlerini ağırlayacak. Sömürge stilinde dekore edilen çadırları bir ve iki odalı olarak tasarlanmış. Antika objelerle dolu olan konaklama çadırlarının yanı sıra puro salonu, spa, fitness merkezi ve kurak Namibya manzarasının muhteşem manzarasını sunan bir sonsuzluk havuzu bulunuyor.
Açılış Tarihi: Yaz 2019

Blackberry Mountain, Tennessee

Blackberry Mountain

Tennessee’deki Smoky Dağları’nda 5.200 dönümlük bir arazide kurulan Blackberry Mountain, doğa içerisinde olmak ve konforundan ödün vermek istemeyen seyahat severlerin yeni sığınağı olacağa benziyor. Özenle taş yapılarla inşa edilen 19 kır evinden oluşan otel onlarca açık hava aktivitesi, spa terapileri, topraktan sofraya anlayışına sahip restoranıyla hizmet verecek.
Açılış Tarihi: 21 Mart 2019

Four Seasons Costa Palmas, Los Cabos / Meksika

Four Seasons Costa Palmas

Bir otel değil bir yaşam kompleksi olarak tasarlanan Four Seasons Costa Palmas bünyesinde özel bir sahil şehidi, yat limanı, yerleşim merkezi ve rezidansları barındıran otel muhteşem manzaralar ve yeni bir hayat stili sunuyor. Golf sahası, voleybol, tenis kortları, dört havuz, spa merkezi ve daha fazlası Four Seasons Costa Palmas’ta olacak.
Açılış Tarihi: Yaz 2019

EDITION West Hollywood, Los Angeles

EDITION West Hollywood

EDITION Hotel zincirinin Batı Yakası’ndaki ilk oteli West Hollywood, Los Angeles’ta açılacak. Hollywood’un yeni üyesi EDITION Hotel, 360 derecelik şehir manzarasıyla misafirlerinin ayaklarını yerden kesecek. 190 odası olan otel EDITION’ın şık stilini devam ettiriyor. Çatı havuzu ve lounge’u şehrin keyfini çıkarmanız için özenle tasarlanmış.
Açılış Tarihi: Yaz 2019

Casa Cook Chania, Girit

Casa Cook Chania

Casa Cook Hotels koleksiyonuna katılan en yeni tesis olan Casa Cook Chania’yı sevmenin birçok nedeni var. Girit Adası’nın antik şehri Hanya’da açılacak olan otel, kusursuz tasarımı ile İbiza ve Santorini gibi diğer Akdeniz adalarına rakip olacağa benziyor. Bohem stilini modern ve çöl minimalizmini dengeleyerek yaratan otelde toprak tonları ve organik dokular ağırlıkta.
Açılış Tarihi: Yaz 2019

Lekkerwater Beach Lodge, Güney Afrika

Lekkerwater Beach Lodge

Balina gözlemciliği ile bilinen bir plaj yeri olan De Hoop Nature Reserve’de yer alan Lekkerwater Beach Lodge, Güney Afrika’nın güney kıyılarının yeni gözdesi. Cape Town’dan 3,5 saat uzaklıkta konumlanan otelin adı “iyi su” anlamına geliyor. Birbirinden bağımsız 7 odası bulunan otelin her bir odası Hint Okyanusu’nun muhteşem manzarasına bakıyor. Eski Güney Afrika Devlet Başkanı F.W. de Klerk’in arazisinde konumlanan otelin en cezbedici özelliği ise balina mevsiminde odanızın önünden seyredebilecek olmanız.
Açılış Tarihi: Nisan 2019

Raffles Singapore

Raffles Singapore

Singapur, Beach Road üzerinde yer alan Raffles Singapore, 131 yıllık bir tarihe sahip. Sömürge mimarisinin şehirdeki en iyi örneklerinden biri olan Raffles binası,  1987 yılında Singapur hükümeti tarafından ulusal ilan edilmişti. Renovasyona giren otel Neo Rönesans mimarisinin örnek vitrini olarak kapılarını yeniden açıyor. Tropikal dokunuşlar ve geniş verandaların eklendiği yeni otel düzenlemesi tüm dünya gezginlerini mıknatıs gibi çekmeye devam edecek.
Açılış Tarihi: Yaz 2019

Ace Kyoto

Ace Kyoto

Asırlık sarayları, Budist tapınakları, Şinto tapınakları ve geleneksel ahşap evleri ile ünlü olan eski imparatorluk başkentinin güzelliğini ve tarihini onurlandıran yeni merkez olarak kendini konumlandıran Ace Hotel Kyoto… Eski Kyoto Merkez Telefon Ofisi’nden dönüştürülen otel 1920’li yılların mimarisinden izler taşıyacak. Avlu etrafında şekillenen otel, şehrin yaratıcı sahnesinde vazgeçilmez olmak istiyor.
Açılış Tarihi: 2019 sonu

Hoxton Downtown, Los Angeles

Hoxton Downtown

New York ve Portland’daki heyecan verici otellerinden sonra sıra Los Angeles’a geldi. Hoxton otel zincirinin en yeni üyesi Hoxton Downtown,  eski LA Demiryolu İdaresi’nde yükseliyor. Sinema ve tiyatro salonlarıyla çevrili bir konumda, retro ışıklar arasında parlayan otel 174 odasıyla hizmet verecek. Çatı katındaki havuzu, sosyal alanlarıyla hareketli buluşmaların adresi olacağı belli.
Açılış Tarihi: Yaz 2019

Sister City, New York

Sister City

Daha açılmadan önce Instagram hesabında 1.500 takipçisi ile sosyal medyada kendini tanıtan Sister City, Ace Hotel zincirinin en taze üyesi. Hipster misafirperverlik anlayışını betimleyen Ace Hotel grubunun yeni oteli ” yalın lüks” kavramıyla öne çıkıyor. Lower East Side’da, Bowery District’te yükselen otel 200 odası, restoranı ve çatı barıyla lokallerin de buluşma noktası olmayı hedefliyor.
Açılış Tarihi: Şubat 2019

Rosewood Hong Kong

Rosewood Hong Kong

Victoria Limanı sahilinin yanında, Tsim Sha Tsui semtinde önümüzdeki ay açılacak olan Rosewood Hong Kong şehrin lüks tanımına yeni bir yorum getirecek. Yeni Dünya Merkezi’nin eski binasından dönüştürülen otelin 43 katı otel, 22 katı ise rezidans olarak hizmet verecek. Otel bölümünde 322 odası ve 91 süiti bulunan otel 8 farklı restoranıyla misafirlerini ağırlayacak.
Açılış Tarihi: Mart 2019

Hotel Amapa, Puerto Vallarta / Meksika

Hotel Amapa

Meksika’nın Pasifik kıyısındaki Puerto Vallarta’da açılacak olan Hotel Amapa, Sierra Madre Dağları’nın ve bölgenin tropik manzarasına sahip. Minimal, modern ve Meksikalı olmayı başaran bir stille tasarlanan otelde 55 oda bulunuyor. Yucatan tarzı hamaklarıyla tam bir keyif mekânı olan otel romantizm ve dinginliği çağrıştırıyor. Odanızdan seyredeceğiniz deniz manzarası ile zamanı unutacağınız bir tatil deneyimine hazır olun.
Açılış Tarihi: İlkbahar 2019

Size özel seyahat programı ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr
0212 266 6363 – 118

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.