2021 Kış Sezonunun Gözde Kayak Otelleri

16 Ocak 2021

2021 kayak sezonu resmen başladı! Sağlık ve güvenlik önlemleriyle tüm hazırlıklarını yapan kayak otelleri pistlerin beyaza bürünmesi ile kayak severlerle yeniden buluşuyor. Türkiye’nin dört bir yanından Güvenli Turizm Sertifikası alan kayak otellerini sizin için derledik. Palandöken’den Kartepe’ye, Davraz’dan Erciyes’e, Uludağ’dan Kartalkaya’ya 2021 kış sezonunun gözde kayak otelleri…

Kartalkaya Kayak Merkezi, Bolu

Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort

Lüks ve butik dağ oteli konsepti ile dekore edilen Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort 139 odasıyla hizmet veriyor. Kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı olan otel restoran ve barları, kütüphanesi, SPA merkezi ile pist dışındaki zamanı da güzelleştiriyor. Çocuk kulübü ise aileler için harika bir oyun alanı! Her seviyeye uygun ders alabileceğiniz kayak okulunda ekipmanı kiralayacağınız mağaza da mevcut. Güvenli Turizm Sertifikası ile 2021 kış sezonunda sizi bekliyor.

  

Golden Key Kartalkaya

2200 metre rakımda Kartalkaya’nın tertemiz havasında konumlanan Golden Key Kartalkaya ruhunuzu dinlendiren bir ambiyansa sahip. Klasik yayla evi mimarisinden ilham alarak tasarlanan otelin tüm odaları orman ve pist manzaralı. Kartal Otel ve Dorukkaya pistlerini kullanıyor, pistlere shuttle  ile gidiliyor. Aradığınız tüm konforu bulacağınız otelin SPA merkezi, restoran ve barı, çocuk kulübü, kayak okulu ile tüm ihtiyaçlarınız tek çatı altında. Turizm Bakanlığı tarafından verilen Güvenli Turizm Sertifikası kuralları uygulandığını da belirtelim.

Dorukkaya Ski & Mountain Resort

Güvenli Turizm Sertifikası olan Dorukkaya Ski & Mountain Resort’ün Türkiye’nin ilk kayak merkezlerinden biri olduğunu biliyor muydunuz?  Kartalkaya’nın çam ormanları manzarası arasında konumlanan otelin 220 odası mevcut. Dağ evi dokunuşlarıyla dekore edilen odaları sizi fazla detaya boğmadan konforla buluşturuyor. Türkiye’nin ilk snowpark tesisleri, snowtubing ve buz pateni pistleri ile adrenalin ve macera tutkunlarının buluşma noktası.

Grand Kartal Otel

“Kapıdan kayağa” konsepti ile kayak tutkunlarının tam beklediği kolaylığı sağlayan Grand Kartal Hotel evinizdeki konforu dağda yaşatmayı hedefliyor. 161 odası bulunan otel Kartalkaya’nın en güzel noktalarından birinde yer alıyor. Güvenli Turizm Sertifikası bulunan otelin kullanışlı oda konseptleri sade bir dağ evi stilini yansıtıyor.

Kartal Otel

Her seviyeye uygun toplam 23 pisti bulunan Kartal Otel dağ atmosferini otelde de sürdürüyor. Ahşap ağırlıklı dağ evi konseptindeki dekorasyonu soğuk kış günlerinde içinizi ısıtıyor. 153 odası bulunan otel süit oda kategorileri ve dubleks oda kategorisi ile hem aileler hem de arkadaş grupları için büyük bir rahatlık sağlıyor. Doğrudan pist erişimi, SPA merkezi, çocuk kulübü gibi imkânlarıyla zirvede geçen günlerinizi anlamlı kılıyor. Güvenli Turizm Sertifikası bulunan otelde gerekli tüm kurallar uygulanıyor.

Palandöken Kayak Merkezi, Erzurum

Sway Hotel

Dağ evi konsepti ile minimal dokunuşları buluşturan Sway Hotel 181 odasıyla misafirlerini ağırlıyor. SPA merkezi, 2 restoran ve 3 barı, kapalı yüzme havuzu, mini kulübü ile hem aileler hem de arkadaş grupları için ideal.  Uluslararası standartlardaki yarış pistlerinde büyük slalom, küçük slalom, kızak ve sürat kayağı imkanı sunan otel pistleri gece yarışları için de aydınlatılıyor. Sway Hotel, Güvenli Turizm Sertifikası ile COVID-19 sürecinde misafirlerine güvenli bir seyahat sunuyor.

Dedeman Palandöken

Dedeman otel grubu güvencesi ile hizmet veren Dedeman Palandöken Erzurum ve Palandöken Dağı manzaralarına sahip. 187 odalı dağ oteli farklı zorluk derecelerindeki kayak pistleri, kayak okulu, pistlere doğrudan erişim fırsatı, SPA merkezi, restoran ve barları, çocuk kulübü imkânlarıyla dağda geçecek günlerinizin hakkını veriyor. Güvenli Turizm Sertifikası bulunan otel COVID-19 önlemlerini sıkı sıkıya takip ediyor.

Polat Erzurum Resort Otel

Dağ oteli mimarisi ile Palandöken’e renk katan Polat Erzurum Resort Otel, Güvenli Turizm Sertifikası ile 2021 sezonuna hazır. Farklı kategorilerde 220 odası bulunan otel hem arkadaş grupları hem de aileler için uygun konaklama alternatifleri sunuyor. Otelin kendine ait telesiyej sistemi dağ üzerinde bulunan kayak noktalarına kolay ve hızlı ulaşım sağlıyor. Çocuk kulübü sayesinde çocuklar, pist dışındaki saatlerde eğlenceli zaman geçirebiliyor.

VE Hotels Palandöken

Palandöken Dağı’nın en yüksek zirvesinde konumlan VE Hotels Palandöken 33 odasıyla samimi bir dağ deneyimi sunuyor. Ekipman kiralayabileceğiniz mağazası, kayak odası olan otelde dilerseniz federasyon onaylı eğitmenlerden kayak dersi de alabilirsiniz.

Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri 

Magna Pivot

Erciyes Dağı’nın görkemini yansıtan Magna Pivot lüks dağ oteli konsepti ve 38 odasıyla eğlence odaklı kayak tatili arayanların adresi oluyor. Adrenalin tutkunu kayak severlere sağladığı hizmetleri ile tercih sebebi. SPA merkezi, oyun odası, spor salonu ve restoranı ile Magna Pivot bembeyaz pistler ortasındaki huzur köşesi. Otelin , Güvenli Turizm Sertifikası olduğunu da ekleyelim.

DAS 3917

Şehir merkezine 25 km, havalimanına ise 30 km mesafede yer alan DAS 3917 tipik bir dağ oteli. Lüks detaylarla dekore edilen 72 odası, 750 m2 büyüklüğündeki SPA merkezi, oyun alanı, geniş terası, restoranı ile pistlerden kalan zamanınızı güzelleştirmek için her detay düşünülmüş. Çocuklu ailelere hitap eden mini kulübü de her yaştan misafirin burada mutlu olmasını sağlıyor. Güvenli Turizm Sertifikası ile sıkı önlemler alan otelde 2021 kış sezonu eğlenceli geçecek!

Sarıkamış Kayak Merkezi, Kars

Kayı Snow Otel

Tepe Kayak Merkezi’ne kısa bir yürüme mesafesinde yer alan Kayı Snow Otel 92 odası, kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı, SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu, 4-18 yaş arası çocuklara özel kayak kampı ile hem arkadaş grupları hem de aileler için cazip.

Whitepark Hotel

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yer alan ve tek kişilik, çift kişilik, süit tipi toplam 46 odası bulunan Whitepark Hotel Güvenli Turizm Sertifikası ile 2021 kış sezonunda da kayak meraklılarını ağırlıyor. SPA hizmetleri, çocuk kulübü, kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı, ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisiyle kayak sporuna ilgi duyan herkese hitap ediyor.

Uludağ Kayak Merkezi, Bursa

Grand Yazıcı

1.bölgede yer alan Grand Yazıcı 235 odası, SPA merkezi, çocuk kulübü, kayak ekipmanı mağazası ve kayak okulu ile Uludağ’ın en köklü otellerinden. Bağlantılı odaları ve aile odaları ile hem arkadaş grupları hem de çocuklu aileler için konaklama alternatifleri sunan Grand Yazıcı’nın kendine ait 2 pisti mevcut. Otel, Güvenli Turizm Sertifikası ile 2021 kış sezonuna hazır.

Karinna Otel

Bir dağ otelinden fazlasını arıyorsanız 2. Bölgedeki Karinna Hotel Uludağ’daki kış sığınağınız olacak! Sonsuz gibi görünen beyazlığın ortasında, dünya standartlarında bir kayak ve snowboard merkezi olarak misafirlerini ağırlayan Karinna Hotel 230 odasıyla hizmet veriyor. Standart ve süit kategorileri ile çiftler, aileler ve arkadaşlar için rahat konaklama seçeneklerine sahip ola otel SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı, kayak mağazası ve kayak okulu ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Güvenli Turizm Sertifikası ile güven dolu bir kayak seyahatine hazır olun.

Kaya Uludağ

Lüks dağ evi konsepti ile dekore edilen Kaya Uludağ yıllardır Uludağ’ın en popüler otellerinden biri. 2.bölgedebembeyaz pistler ortasında yer alan Kaya Uludağ pist ve orman manzaralı 128 odaya sahip. Sıcak tonlarda modern bir stille dekore edilen odaları, kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı, kapalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, kayak mağazası ve kayak okulu ile 2021 yılında da tercihiniz olacak. Otelin Güvenli Turizm Sertifikası olduğunu da belirtelim.

Bof Hotel

Quality Management Awards ödülü alan Bof Hotel Uludağ, kayak merkezinin 2.bölgesinde konumlanıyor. Kendine özgü mimarisi, modern dekoru ile evinizdeki konforu aratmayan Bof Hotel farklı kategorilerde toplam 168 oda ile hizmet veriyor. Aileler, arkadaş grupları ve çiftler için farklı kategorilerde konaklama imkânı sunan otelin çocuk kulübü de var. Kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı sunan 3 restoranı olan, kayak mağazası ve kayak okulu hizmeti veren otelde ücretsiz kayak servisi de mevcut.

Ağaoğlu My Mountain

Uludağ 2. bölgede konumlanan Ağaoğlu My Mountain karlar altında bir kış masalı gibi görünüyor. Farklı kategorilerde 202 odası ile çiftler, arkadaş grupları ve aileler için konforlu konaklama seçenekleri sunuyor. SPA merkezi, oyun odası, çocuk kulübü, kayak mağazası ve kayak okulu bulunan Ağaoğlu My Mountain yeme-içme mekanlarıyla da pist dışındaki zamanınıza anlam katıyor. Güvenli Turizm Sertifikası’nı alan otel COVID-19 döneminde de önce sizi düşünüyor.

Oksijen Zone 

Uludağ’ın en yenisi olan, Uludağ’ın 1.bölgesinin en yüksek rakımlı noktasında yer alan Oksijen Zone çam ormanları içerisinde konumlanıyor. Otel “Kişiye Özel Luxury Hizmet” mottosu ile misafir memnuniyeti çabasını tüm hizmetlerinde hissettiriyor. Dağ oteli mimarisine sahip olan otel odaları modern bir çizgide dekore edilmiş. Çocuklu ailelerin de düşünülerek tasarlandığı otel konumu gereği kayak pistlerinin ortasında bulunuyor.

Davraz Kayak Merkezi, Isparta

Sirene Davras Hotel

Bembeyaz karlarla kaplı pistlerin ortasında sizi doğa ile buluşturan Sirene Davras Hotel farklı pist ve orman manzaralı odaları ile misafirlerini ağırlıyor. Çiftleri, çocuklu aileleri ve arkadaş gruplarını rahat hissettirecek farklı konaklama kategorileri ile herkesin ihtiyacına cevap veriyor. Gündüz pistlerin tadını doyasıya çıkarıp, akşam saatlerinde Sirene Davras’ın samimi atmosferinde keyifli zaman geçireceğinize şüphe yok!

Kartepe Kayak Merkezi, İzmit 

The Green Park Kartepe Resort

Farklı kategorilerde toplam 305 odası bulunan otel modern dağ evi stilini yansıtıyor. Kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı sunan otelin 4 restoranı ve 2 barı var. SPA merkezi, kayak ekipmanı mağazası bulunan otelden dilerseniz kayak dersi de alabilirsiniz.

Ilgaz Kayak Merkezi, Kastamonu

Ferko Ilgaz Montain Resort

Modern dağ evi stilini yansıtan Ferko Ilgaz Mountain Resort, oksijeni bol mis gibi dağ havası ve bembeyaz manzarası ile sadece huzur bulmak için bile gidilesi bir otel. Farklı kategorilerde 261 odası bulunan otel kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı, restoran ve barları, SPA merkezi, kayak ekipmanı mağazası ve kayak dersi imkânı ile hizmet veriyor.

Kendinize Ait Bir Dağ Evinde Konaklayarak Kayak Keyfini Yaşayın!

Karinna Hotel Çobankaya Orman Köşkleri, Uludağ

Uludağ Oteller Bölgesi’ne 700 m. uzaklıktaki Çobankaya mevkiinde çam ormanının içerisinde yer alan 22 dağ evi ile Karinna Hotel Çobankaya Orman Köşkleri aradığınız izole tatili yaşatıyor. Kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı sunan dağ evleri 2 katlı, ahşap tasarımı; tüm ihtiyaçları karşılayacak ev içi imkânları, barbekü köşesi ile evinizi aratmıyor.

Kaya Palazzo Chalets, Kartalkaya

Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort yönetiminde olan Palazzo Luxury Chalets sizi ayrıcalıklı hissettiren kusursuz hizmeti ile ön planda. Modern dağ evi konseptinde, lüks detaylarla tasarlanan Palazzo Chalets birbirinden bağımsız 2 dağ evinden oluşuyor. 350 m2 büyüklüğündeki evlerde tüm detaylar düşünülerek ihtiyacınız olan tüm hizmetler bir arada. Kayak pistlerine doğrudan ulaşım imkanı sunan ‘Palazzo Luxury Chalets’ dağ ve orman manzaraları eşliğinde kayak sezonunun keyfini en iyi şekilde çıkarmanız için tasarlanmış.

VE Hotels Villa, Palandöken  

Ve Hotels Palandöken ile yan yana konumlanan VE Hotels’in villa konsepti toplam 9 villadan oluşuyor. 120 m2 genişliğindeki villaların her biri 6 kişinin konaklayabileceği şekilde dekore edilmiş. Modern villa stilinde dekore edilen villalar, kendi evinizde aradığınız tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanmış. Pistten döndükten sonra akşamları şömine eşliğinde keyif yapabilirsiniz.

Le Chalet Uludağ,  Dağ Evi 

Grand Yazıcı Hotel’in arkadaş grupları ve aileler için hayata geçirdiği Dağ Evi Uludağ otel konforu ve imkânlarından yararlanırken daha izole bir kayak tatili arayanlar için tasarlanmış. Otelden dağ evine ücretsiz transfer hizmeti ile ulaşım sorunu yaşamazken pistlere erişiminiz ise birkaç adımınızı alıyor. Geniş terası ile bembeyaz kar görüntülerinin tadını çıkarabileceğiniz müstakil dağ evi hizmetleri içerisinde garson, aşçı, güvenlik görevlisi ve transfer görevlisi servisleri de yer alıyor. Ahşap ağırlıklı mobilyalarıyla geleneksel dağ evi konseptinde dekore edilmiş.

Kayak tatili seyahat programı ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.