2021 Yılının Merakla Beklenen Yeni Otelleri

10 Ocak 2021

2021 yılı otelleri

Sessiz geçen bir yılın ardından 2021 yılı seyahat ve turizm sektörü için umut ve heyecan dolu bir sene olacak! Gelecek güzel günler yaklaştıkça hepimizin heyecanı da artıyor, değil mi? Bu heyecanı bizimle paylaşan büyük otel grupları da yeni açılacak otellerini duyurmaya başladı bile! Seçim yapmakta zorlanacağınız birbirinden özel önerilerin yer aldığı 2021’in heyecan veren yeni otelleri listesini sizin için hazırladık. Fas’tan Botswana’ya, Sicilya’dan Montenegro’ya tasarımı, manzaraları, konseptleri ve lüks hizmetleri ile 2021 yılının merakla beklenen yeni otelleri…

NoMad, Londra, İngiltere

NoMad, Londra

NoMad, ilk uluslararası mülkünü Covent Garden’da, Kraliyet Opera Binası’nın hemen yanında açmaya hazırlanıyor. Roman & Williams tarafından tasarlanan otel Metropolitan Museum of Art’ın İngiliz galerilerini restore edip yeniden dekore ederek NoMad’ın ruhuyla buluşturuyor. Eski bir mahkeme ve polis karakolunda yer alan binanın tarihi mimarisi korunurken ortaya farklı, merak uyandıran bir otel çıkıyor. Diğer otellerinde olduğu gibi NoMad London’da da New York’un havalı duruşunu göreceksiniz!

Xigera Safari Lodge, Botswana

Xigera Safari Lodge, Botswana

Okavango Deltası’nın kalbindeki Moremi Game Reserve’de açılan Xigera Safari Lodge muhteşem Afrika doğası ve vahşi yaşam deneyimini sadelikle tasarlanan lüks tesisinde yaşatmaya hazırlanıyor. Sadece 12 süit odası olan ve aynı anda maksimum 24 misafir ağırlayabilen otel 105 personeli ile özel hizmet anlayışına sahip. Güney Afrikalı zanaatkârlara ait mobilyaların tercih edildiği odaların her biri harika bir safari ruhuyla dekore edilmiş.

One&Only Portonovi, Karadağ

One&Only Portonovi, Karadağ

One & Only’nin Avrupa’daki ilk oteki olan One&Only Portonovi Venedik sarayı tarzı büyülü oteliyle şimdiden heyecan uyandırıyor. Montenegro’nun en güzel sahil noktalarından biri Boka Bay’de konumlanan otelin manzarası ise büyüleyici. Tesisin doğal ortamının keyfini çıkarabileceğiniz şekilde tasarlanan 113 odası da size huzur ve sakinlik veriyor. Geleneksel tekniklerle son teknoloji geliştirmeleri harmanlayan Chenot Espace SPA’nın Avrupa’daki ilk şubesi de otel içerisinde yer alacak.

Desa Potato Head Bali, Endonezya

Desa Potato Head Bali

Gelen her misafirin sanata daldığı, iyi yemeklerin tadını çıkardığı, sağlıklı hayata odaklandığı ve lüks odalarda konakladığı yaratıcı bir köy konsepti olan Bali’nin en havalı tesisi Desa Potato Head nihayet bu baharda Seminyak’taki yeni projesini hayata geçiriyor. Farklı kategorilerde 168 odası olan otel sanat galerisi, sürdürülebilirliğe odaklanan bir laboratuvarı, kayıt stüdyosu ve yer altı gece kulübü, “çiftlikten sofraya” anlayışına sahip restoranı ile kesinlikle bütünsel bir deneyim vaat ediyor.

Villa Igiea, Sicilya, İtalya

Villa Igiea, Sicilya, İtalya

Köklü bir tarihi, ihtişamı ve huzuru buluşturan Villa Igiea, Sicilya’nın canlı şehri Palermo’nun Pellegrino Dağı eteklerinde yer alan 100 yıllık bir saray binası aslında. Bugüne kadar kraliyet ailesi, Hollywood yıldızları gibi önemli isimleri ağırlayan saray Belle Epoque mimarisine sadık kalınarak restore edildi. Fresklerle süslü barı, aynalı salonu, Tiren Denizi’ne uzanan manzaraları, Art Nouveau stili dekoreasyonu ve gösterişli odalarıyla romanları aratmıyor.

Rosewood Sao Paulo, Brezilya

Rosewood Sao Paulo, Brezilya

Rosewood otel grubunun Güney Amerika’daki ilk oteli Rosewood São Paulo yeni yılda kapılarını misafirlerine açıyor. Şehir merkezinde yer alan otel, eskiden bir doğum hastanesi olarak kullanılan tarihi bir binada yer alıyor. Pritzker Ödüllü mimar Jean Nouvel ve ünlü tasarımcı Philippe Starck imzalarını taşıyan otel 151 oda ve 114 süit ile hizmet verecek. Otel bahçelerine bakan ve veranda manzaralı 2 restoranı, bir bar ve havyar salonu bulunuyor. Dikey bahçe tasarımı mimarisiyle ilgi odağı olan otel Rosewood stiline yakışan iddialı bir başlangıç yapacağa benziyor!

Life House, Tennessee, ABD

Life House, Tennessee, ABD

Chattanooga’nın güzel sanatlar merkezini anımsatan tarihi tren istasyonundan dönüştürülen bu otel, Life House tasarım grubu ile bambaşka bir karaktere bürünüyor. 40 kişilik sinema salonu, kayıt stüdyosu, restoran ile birlikte bir kültür ve yaşam merkezi olarak kurgulanan butik otel 1908 yılında inşa edilen binaya yepyeni bir yorum katıyor.  Eski tip Pullman tren vagonlarında yer alacak odalar ise şimdiden merak uyandırıyor!

Nobu Hotel Marrakech, Fas

Nobu Hotel Marrakech, Fas

Lüks yaşam tarzı markası Nobu Hospitality ile Hivernage Collection ve MC Hotels ortaklığında açılacak olan Nobu Hotel Marrakech şehrin tarihi merkezine yakın bir noktada yer alacak. Lüks yaşam merkezi durağı olarak tasarlanan otel 71 odası, farklı yeme-içme mekânları, teras bölümleri, lüks SPA merkezi ile Marakeş’in mistik ruhunu buluşturacak.

Gelecek seyahat programlarınız ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.